ALEKSA DOŠAO NA PARTIZANOV MEČ! Pričao o venčanju, Bogu, a onda je Noleta uporedio sa nekim

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023, 20:13

ALEKSA DOŠAO NA PARTIZANOV MEČ! Pričao o venčanju, Bogu, a onda je Noleta uporedio sa nekim

Najveći sportisti svih vremena.

Košarkaši Partizana na Tašmajdanu igraju protiv Fuenlabrade u prijateljskoj utakmici, a njoj je prisustvovao i miljenik nacije, Aleksa Avramović.

- Još se nisu slegli utisci, svakako mi je jučerašnji dan uz venčanje najlepši dan u životu jer je neopisivo šta sam osetio od navijača i ceo dan je bio savršen pa ću ga zauvek pamtiti i potrudiću se da bude još ovakvih dana za Srbiju - rekao je Avramović.

O čuvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografiji sa Đokovićem, rekao je:

- Da, pričao sam sa Đokovićem, nije on nama prilazio nego smo mi njemu i srećom sam ga još ranije upoznao. On je pojava koja zrači i svako bi voleo da na trenutak bude sa njim i nismo ništa posebno pričali, čestitali smo mu na velikom uspehu i na tome što je jedan od najboljih svih vremena. Uz Majkla Džordana, Muhameda Alija... On ulazi u legendu i svaka mu čast na svemu -

- Hvala svim ljudima što su mi dali vetar u leđa, a ne samo meni već i celoj naciji jer smo se za sve vas borili i doneli srebrnu medalju. Ja sam oduvek verovao u sebe jer da nisam ne bih ni napravio uspeh. Formula je volja što kaže BS, nebitno je da li sam imao uspone ili padove, ja sam imao isti pristup i to je savet mlađima da duboko veruju u sve što rade i u Boga pre svega i Bog će im to vratiti - zaključio je Avramović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.