ALEGRIJEVE REČI ZNAK DA VLAHOVIĆ ODLAZI, A ZNA SE I GDE? Neke ponude je nemoguće odbiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 11:08

ALEGRIJEVE REČI ZNAK DA VLAHOVIĆ ODLAZI, A ZNA SE I GDE? Neke ponude je nemoguće odbiti

Juventus u teškoj situaciji.

Sudeći po izjavi trenera Juventusa Msimilijana Alegrija, srpski napadač Dušan Vlahović ipak će napustiti Staru damu u ovom prelaznom roku. Čini se da će Vlahović ipak otići u Čelsi, a Juventus će za njega dobiti 40 miliona evra i Romelu Lukakua.

 - Srećan sam sa igračima koje imamo. Neke ponude je nemoguće odbiti s obzirom na finansijsku situaciju. Prilagodiću se odluci kluba, kao i uvek - rekao je Alegri.

Klub >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Torina nalazi se u ne baš lakoj situaciji. Prvo im je oduzeto 10 bodova zbog finansijskih nepravilnosti pa su od Lige šampiona došli do igranja Lige konferecnije, da bi na kraju ostali i bez toga pošto ih je UEFA suspendovala zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Zbog svega toga nije iznenađenje da Vlahović, koji je prošle sezone postigao 10 golova na 27 utakmica, napusti klub.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.