AKO NASTAVI SA LOŠIM PARTIJAMA: Novak možda i ne bude nosilac na Rolan Garosu, ali to nije sve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2018, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO NASTAVI SA LOŠIM PARTIJAMA: Novak možda i ne bude nosilac na Rolan Garosu, ali to nije sve (FOTO)

Turnir u Italiji na programu od 13. do 20. maja.

Novak Đoković eliminisan je sa Mastersa u Madridu ranije nego što se očekivalo. Od najboljeg srpskog tenisera, trenutno 12. na ATP listi bolji je bio Kajl Edmund, pa već u ponedeljak na novoj rang listi očekuje ga pad. Najverovatnije će biti na 18. poziciji, ali bi u slučaju lošeg učinka na Mastersu u Rimu, mogao da padne još niže.

Srbin je prošle godine igrao u finalu u prestonici Italije, što znači da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brani 600 bodova. Ako bi u Rimu bio loš, bio bi i van prvih 30, što mu se nije dogodilo još od 2006. godine. Od rezultata u Rimu, zavisio bi i njegov status na Rolan Garosu, tačnije mogao bi da izgubi status nosioca što bi predstavljalo senzaciju, naravno u negativnom smislu.

LAJOVIĆ PRESREĆAN: Velika pobeda, Novak mi prvi čestitao

KRALJ ŠLJAKE OBORIO NOVI REKORD: Nadal pleše u Madridu!

If Djokovic doesnt wake he will be out of TOP 30

wowza pic.twitter.com/uh5y1kpOW4

— ★dejna brick throwerer★ (@dejna_d) May 9, 2018

U slučaju ranije eliminacije u Rimu, mogao bi da izgubi i status prvog srpskog reketa, pošto je Filip Krajinović trenutno na 26. mestu ATP liste.

Turnir u Rimu na programu je od 13. do 20. maja, a titulu brani Aleksandar Zverev.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.