AKN - Remi Ugande i Zimbabvea (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKN - Remi Ugande i Zimbabvea (video)

Sve je otvoreno u grupi A.

Fudbaleri Ugande remizirali su protiv Zimbabvea rezultatom 1:1 u drugom kolu grupe A Afričkog kupa nacija.

Sve je dobro počelo po Ugandu koja je povela golom Emanuela Okvija u 12. minutu, ali to nije bilo sve što smo mogli da vidimo na ovom susretu.

Pogotkom Kame Bilijata u 40. minutu Zimbabve je uspeo da osvoji veoma bitan bod u nastavku takmičenja u nadi da može do osmine finala.

Uganda će se u trećem kolu sastati sa domaćinom Egiptom, dok će Zimbabve imati okršaj sa DR Kongom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ne zna Znanje (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2019

Posle uverljivih 2:0 protiv Konga u prvom meču Uganda je imala priliku da pobedom protiv Zimbavea osigura plasman u osminu finala Afričkog kupa nacija. Međutim, Ratnici iz Zimbavea još jednom su se pokazali kao tvrdoglav protivnik. Protiv Egipta im je to bilo dovoljno samo za minimalan poraz, protiv...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.