AK - Bahrein namučio Koreju, Su Đin Kim spasilac

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AK - Bahrein namučio Koreju, Su Đin Kim spasilac

Namučili su se reprezentativci Južne Koreje na startu eliminacione faze Azijskog kupa, ali su na kraju uspeli da se domognu četvrtfinala.

Dvostruki šampion azijskog kontinenta i finalista prethodnog izdanja Azijskog kupa namučio se na startu eliminacione faze sedamnaestog izdanja kontinentalnog takmičenja u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Reprezentacija Južne Koreje plasirala se u četvrtfinale Azijskog kupa, pošto je posle produžetaka savladala Bahrein rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 2:1 (1:0).

Napadač Hamburga He-Čang Hvang doveo je Južnu Koreju u vođstvo pred odlazak na pauzu, ali je Bahrein trinaest minuta pre kraja stigao do izjednačenja preko Mohameda Al Rohaimija.

Meč je otišao u produžetke, a tamo je Su-Đin Kim izrastao u junaka, pošto je na startu drugog produžetka pogodio za konačnih 2:1 i plasman Južne Koreje u četvrtfinale.

Južna Koreja u četvrtfinalu čeka boljeg iz poslednjeg meča osmine finala u kojem se sastaju selekcije Katara i Iraka.

Ostale četvrtfinalne parove na Azijskom kupu čine:

24. januar: Kina - Iran

24. januar: Vijetnam - Japan

25. januar: Južna Koreja - Katar/Irak

25. januar: UAE - Australija

Polufinalni mečevi zakazani su za 28. i 29. januar, a borba za trofej za 1. februar.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

AK - Katar poslednji učesnik četvrtfinala

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019

Fudbalska reprezentacija Katara poslednja je bukirala mesto u četvrtfinalu Azijskog kupa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima...Poslednja utakmica osmine finala na Azijskom kupu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima završena je trijumfom selekcije Katara...Organizator narednog Mundijala savladao je Irak rezultatom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.