Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 08:40

AFRIKA: Zamalek u trci za titulom, igra se i Kup Egipta, lopta se kotrlja u Ugandi i Obali Slonovače

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

KAMPALA SITI – BRAJT STARS, 15.00

(Fudbal, Uganda 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin je u vrhu šampionata Ugande, trenutno četvrti sa 10 bodova manje u odnosu na lidera Uru. Brajt Stars je na na sredini tabele, ali u odličnoj formi. Sakupio je 13 bodova u prethodnih pet kola. Kampala mnogo bolje igra na svom terenu. Od >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << devet utakmica ima sedam pobeda i po jedan poraz i remi. Početkom decembra prošle godine Kampala je pobedila današnjeg rivala u gostima sa 2:1. Na tri vezane utakmice ovih timova padali su golovi na obe strane (GG).

SO ARMI – STELA, 17.30

(Fudbal, Obala Slonovače 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle šest kola šampionata Obale Slonovače SO Armi ima osam bodova, a na čak pet mečeva je odigrao tip 0-2 gola. Stela je startovala sezonu sa četiri poraza, ali je vezala dve pobede bez primljenog gola. SO Armi je dobio poslednje tri utakmice protiv današnjeg rivala, a nije poražen na pet prethodnih mečeva. Krajem marta su odigrali meč na startu šampionata i SO Armi je pobedio sa 1:0

BUAKE – ASEK Mimosas, 20.00

(Fudbal, Obala Slonovače 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gosti su lideri Grupe B prvenstva Obale Slonovače sa dva pobede i četiri remija. ASEK je primio samo dva gola za 540 minuta nove sezone. Buake je jednom slavio ove sezone. Na mečevima elitne lige ove afričke zemlkje ne pada veliki broj golova. Buake ima gol-razliku 3:3, a odigrao je šest utakmica.

ZAMALEK – AL MOGAVLON, 21.30

(Fudbal, Egipat 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prošle sezone je Al Ahli bio ubedljiv u šampionatu Egipta, ali ove sezone Zamalek je opasan rival šampionu Afrike. Velikan iz Kaira ima tri boda više od ljutog gradskog rivala, ali i dva meča više. Al Mogavlon je u donjem delu tabele, pa večerašnji meč ne bi trebalo da bude težak zadatak za domaćina. Zamalek na svom terenu ima sedam pobeda i poraz od Al Ahlija pre desetak dana. U prvom delu sezone lider šampionata Faraona je slavio u gostima protiv današnjeg rivala sa 2:0.

VADI DEGLA – PETRODŽET, 21.30

(Fudbal, Kup Egipta)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vadi Degla u Kairu dočekuje Petrodžet u četvrtfinalu Kupa Egipta. Domaćin ima samo jedan poraz u prethodnih sedam utakmica, dok je Petrodžet drugoligaš i ove sezone je odigrao samo dve meča i to u kupu. Petrodžet je dobio poslednje dva duela protiv Vadi Degle, a na oba je bilo 0-2 gola.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.