Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 23:45

AFRIKA: Zamalek izgubio bodove od Al Mogavlona posle 13 godina

Pogledajte rezultate nekih od utakmica odigranih tokom dana na Crnom kontinentu...

KAMPALA SITI – BRAJT STARS 0:2

(Fudbal, Uganda 1)

Brajt stars je u mnogo boljoj formi od Kampale i konačan rezultat ovog meča to pokazuje. Uz to, gosti spadaju u najbolje goste u eliti Ugande. Kampala je odolevala u prvih 45 minuta, međutim prvi gol Brajta (68. minut) posekao joj je krila. Devet minuta pre kraja gosti su stavili tačku na ovaj susret drugim pogotkom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
SO ARMI – STELA 3:1

(Fudbal, Obala Slonovače 1)

U prošlom kolu Armi je igrao poslednjeg na tabeli i slavio. Danas mu je rival bila pretposlednja Stela i očekivana je bila još jedna pobeda. Nije bilo baš tako lako kao što rezultat govori, ali nije bilo ni prevelike drame. Posle prvih 45 minuta 2:1 za domaće, u nastavku još jedan pogodak koji je definitivno slomio Stelu.

BUAKE – ASEK Mimosas 0:0

(Fudbal, Obala Slonovače 1)

Buake jeste u donjem delu tabele, ASEK jeste lider jedne od grupa elitne divizije u Obali Slonovače, ali niko ovde nije očekivao lagan posao za goste. I ispostavilo se da je tako i bilo. Buake je primio samo tri gola do sada, ASEK tek dva i to su dve najbolje odbrane lige. Na kraju 0:0, niko ne može da kaže neočekivanih...

ZAMALEK – AL MOGAVLON 2:2

(Fudbal, Egipat 1)

Lider je do sada uglavnom bio dominantan kod kuće i nije gubio bodove. Delovalo je da će siguran biti i večeras, pošto je u ranoj fazi drugog poluvremena uspeo da preokrene na 2:1, ali gosti su u 80. minutu iznenadili i drugim golom odneli bod sa stadiona Zamaleka. Ovo je prvi put da je Al Mogavlon uzeo bod velikom favoritu na njegovom terenu još od 2008. godine.

VADI DEGLA – PETRODŽET 1:1

(Fudbal, Kup Egipta)

Vadi Degla se bori za opstanak u egipatskoj eliti, dok Petrodžet životari u sredini tabele drugog ranga. Prednost je bila na strani domaćina i domaćin jeste došao do prednosti u 84. minutu. Izgledalo je da nema vremena za Petrodžet, da je Vadi Degla postigla pogodak u pravi čas, međutim nepuna četiri minuta kasnije gosti dolaze do izjednačenja i produžetaka. I ništa od keca koji su mnogi očekivali...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.