Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2021, 22:45

AFRIKA: Piramids se osvetio Smouhi i umarširao u četvrtfinale egipatskog kupa

Pogledajte kako su završene neke od utakmica na afričkom kontinentu

SVELOUZ – KEJPTAUN SITI – 0:0

(Fudbal, Južna Afrika 1)

Ako je nešto za utehu Svelouzu – nije poražen. Remi mirnih mreža lako se dao namirisati, pošto je pre ovog susreta Svelouz bio bez gola 360 minuta, a ni jedni ni drugi nisu se proslavili na startu nove sezone. Posle međusobnog remija imaju po pet bodova. Nastave li ovako, neće daleko dogurati.

OLIMPIK >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – ITIHAD TANGER – 1:0 (0:0)

(Fudbal, Maroko 1)

Ne dolazi veliki broj golova kada megdan dele Olimpik i Itihad tanger. Tako je bilo i ovoga puta. Svaki gol je premija, zlata je vredan. Uoči direktnog duela obe ekipe imale su po bod, a da ne dođe do prostog dupliranja bodovnog salda postarao se Sekanjeng u 57. minutu utakmice.

SMOUHA – PIRAMIDS – 1:3 (0:1)

(Fudbal, Kup Egipta)

Osveta se najbolje servira kada je hladna. Smouha je u prethodnom okršaju sa Piramidsom bila dominantna, slavila je 3:0, a naplata duga stigla je u Kupu Egipta. U osmini finala najmasovnijeg takmičenja Piramids je vratio Smouhi milo za drago. Gosti su u 45. minutu stigli do vođstva, prednost je udvostručio Bekhit posle samo dva minuta igre u drugom poluvremenu. Nije se domaćin predavao, uzvratio je udarac, ali je Piramids u 96. minutu sa penala overio prolaz.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AFRIKA: Mamelodiju derbu Južne Afrike, Al Ahli se dobro oznojio, ali stigao u četvrtfinale kupa

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2021, 21:57

Pogledajte kako su završene neke od utakmica na afričkom kontinentu..GOR MAIJA - KENIJA CB 2:1..(Fudbal, Kenija 1)..Sjajni su fudbaleri Gor Maije ušli u novu sezonu. Samo devet minuta trebalo im je da postignu dva pogotka. U razmaku od 120 sekundi Omala je dva puta pronašao put do mreže rivala i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.