Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2021, 22:06

AFRIKA: Nasarava ne podleže pritisku, Vulvsi sve bliži opstanku

Evo pregleda najzanimljivijih mečeva sa afričkog kontinenta

KARIOBANGI ŠARKS – KCB 0:3 (0:1)

(Fudbal, Kenija 1)

Nije mogao da se nada tituli, ali je mogao da pogura Tusker ka tronu. Nije uspeo, pa je umesto toga pretrpeo prvi poraz posle pet utakmica bez istog. KCB je slavio ubedljivo i prišao na samo bod zaostatka lideru Tuskeru.

NZOJA – LEOPARDS 2:2 (0:1)

(Fudbal, Kenija 1)

Ne uspeva nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Leopards da se vrati na pobednički kolosek. Posle dva vezana poraza, trećeplasirani tim kenijskog prvenstva upisao je remi. I to protiv rivala iz donjeg dela tabele, u 3. minutu nadoknade. Imao je gost prednost od 5. minuta, ali je Nzoja pre isteka sat vremena igre preokrenula u razmaku od samo tri minuta. Ipak, na kraju podela bodova.

ENJIMBA – MFM 2:1 (0:0)

(Fudbal, Nigerija 1)

Ostala je Enjimba u trci za mesto u Ligi šampiona. Na jedvite jade, ali je ostala. Dugo se MFM držao, nije se dao čak ni posle vodećeg gola domaćina iz 53. minuta, izjednačio je pola sata kasnije, ali je koncentracija popustila u presudnom trenutku, u petom minutu nadoknade.

NASARAVA JUNAJTED – SANŠAJN 4:0 (4:0)

(Fudbal, Nigerija 1)

Pritiskaju Kano Pilars i Enjimba, odgovara Nasarava. I to vrlo ubedljivo. Četiri gola u mreži Sanšajna, sva četiri u prvom poluvremenu, za ubedljiv trijumf i sačuvano drugo mesto.

VARI VULVS - VIKI TURIST 1:0 (1:0)

(Fudbal, Nigerija 1)

Veliki trijumf Vari Volvsa. U direktnom okršaju sa rivalom iz donjeg doma, Vukovi su savladali Viki Turiste i prišči na dva boda od bezbedne zone. Pogodak vredan tri boda delo je Ihezua, koji je mrežu rivala zatresao u 14. minutu. Viki nije ni mogao da se nada bodu, jer nije uputio ni jedan udarac ka golu domaćina.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.