Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2021, 22:36

AFRIKA: Biašara od podviga do razočarenja, šampion Simba položila popravni

Pregled mečeva na Crnom kontinentu…

BIAŠARA JUNAJTED – RUVU ŠUTING 0:1 (0:1)

(Fudbal, Tanzanija 1)

Uspela je Biašara da priredi iznenađenje na startu šampionata, odigravši bez golova sa šampionom Simbom, ali je u drugom kolu podbacila, pošto je na svom terenu izgubila od Ruvu Šutinga, tima koji se prošle sezone borio za opstanak. Gosti su slavili minimalnim rezultatom, a jedini gol postigao je Al Farsi na startu drugog poluvremena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
DODOMA – SIMBA 0:1 (0:0)

(Fudbal, Tanzanija 1)

Nakon remija u prvom kolu, Simba je položila popravni na gostovanju Dodomi. Nije šampion Tanzanije blistao, ali je uspeo da iskoristi brojčanu prednost, koju je imao čitavih sat vremena i sredinom drugog poluvremena golom Kagere stigao do čitavog plena.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.