ACA PETROVIĆ IZNEO EKSKLUZIVU: Željko Obradović će biti trener OVE ekipe

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 18:28

ACA PETROVIĆ IZNEO EKSKLUZIVU: Željko Obradović će biti trener OVE ekipe

Potvrdio je.

Proslavljeni hrvatski igrač i trener Aleksandar Aca Petrović izneo je jednu eksluzivu u podkastu ABA lige.

U februaru će biti održana utakmica u čast Dražena Petrovića, a trener Partizana Željko Obradović će imati posebnu ulogu.

- Početkom februara, u Zagrebu ćemo predstaviti utakmicu povodom utakmice posvećene Draženu. Igraće reprezentacija Hrvatske protiv selekcije Evrope. A ko će predvoditi selekciju Evrope, nego najtrofejniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evropski trener - rekao je Petrović pa nastavio o odnosu sa Obradovićem.

- Nas dvojica imamo te odnose... On je bez ikakvog problema pristao da bude frontmen te reprezentacije koja će 5. septembra igrati tu utakmicu u Zagrebu. Ono što mi je rekao, ostavilo mi je jak utisak, a taj zagrljaj je bio spontan - rekao je Petrović.

Upitan je da prokomentariše kako su izgledali dueli sa Željkom tokom igračkih dana.

- Njega kao igrača nisam shvatao kao ozbiljnu pretnju, jer je došao debelo iza mene. Kako sam funkcionisao kao igrač? Ako je u pitanju Partizan, išao sam na Kiću. Bio mi je idol, najbolji u tom periodu. Ali, neću da se kačim sa tamo nekim petim, šestim...

- Ili, kad smo igrali protiv Zvezde, bile su epske tuče sa Zoranom Radovićem. To je bilo sofisticirano. Studiraš protivnika, tražiš mu slabu tačku i kad misliš da je znaš, onda kreće priča' - otkrio je legendarni igrač i trener. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.