ABA liga: Rutinska pobeda Zvezde protiv Krke

Izvor: BKTV News, 13.Okt.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA liga: Rutinska pobeda Zvezde protiv Krke

Košarkaši Crvene zvezde savladali Krku u trećem kolu Jadranske lige 80:66 (29:17, 17:15, 20:19, 14:15)

Gostujući košarkaši imali su u uvodnim minutima utakmice tri poena prednosti (2:5), ali je zatim usledila serija crveno-belih 15:3, da bi potom izabranici Milana Tomića još malo povećali razliku koja je na kraju prve četvrtine iznosila +12 (29:17).

Crvena zvezda je u drugoj četvrtini održavala prednost, koja je u jednom trenutku došla i do >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << +19 (41:22), ali su gosti uspeli malo da smanje razliku, pa se na odmor otišlo rezultatom 46:32.

U trećoj četvrtini su košarkaši šampiona Srbije rutinski održavali prednost koja se kretala između devet i 16 poena razlike, a pred poslednjih deset minuta rezultat je bio 66:51 za tim sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli su na startu poslednje četvrtine napravili mini-seriju 5:0 i došli do maksimalnih 20 poena prednosti (71:51) na današnjem meču. Tada su se puleni Milana Tomića malo opustili, pa su gosti do kraja ublažili poraz (80:66).

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Bili Beron sa 13 ubačenih poena, po deset su postigli Regland i Ristić, a poen manje upisao je Faje.

Najbolji u poraženom sastavu bio je Paolo Marineli sa 15 poena i sedam asistencija, a zapažene uloge imali su i Lalić i Lapornik koji su postigli po deset poena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda bez problema sa Krkom za nastavak serije pobeda

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na svom parketu u trećem kolu ABA lige slovenačku Krku rezultatom 80:66...Crvena zvezda je u meč sa sa timom iz Novog Mesta ušla kao veliki favorit, što je na parketu dvorane "Aleksandar Nikolić" i opravdala...Krka je samo na startu prve četvrtine vodila...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.