Zvezda bez problema sa Krkom za nastavak serije pobeda

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez problema sa Krkom za nastavak serije pobeda

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na svom parketu u trećem kolu ABA lige slovenačku Krku rezultatom 80:66.

Crvena zvezda je u meč sa sa timom iz Novog Mesta ušla kao veliki favorit, što je na parketu dvorane "Aleksandar Nikolić" i opravdala.

Krka je samo na startu prve četvrtine vodila sa 3:0, 5:2 i 8:7, dok su potom sve >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << konce na meču vukli igrači iz Beograda, pa je tako prednost rasla u nastavku i u četvrtoj četvrtini bila +20 (71:51).

Zvezdu su do treće pobede na startu ABA lige vodili Bili Beron sa 13 poena, Dušan Ristić i Džo Regland sa po 10 poena, dok su se u strelce upisivali i svi ostali igrači beogradskog tima.

Najefikasniji u timu Krke bio je Paolo Marineli sa 15 poena, dok su Jure Lalić i Luka Lapornik ubacili po deset poena.

Izabranici trenera Milana Tomića su nastavili sa dobrim rezultatima na početku sezone, pa su tako produžili seriju pobeda na osam mečeva, računajući i ABA Superkup. Ukupno, crveno-beli nisu izgubili od 6. maja, kada ih je u srpskom prvenstvu nadigrala Mega Bemaks. Od tada ekipa sa Malog Kalemegdana pobedila je na 18 uzastopnih utakmica.

Košarkaši Crvene zvezde će u narednom kolu ABA lige (20. oktobar) igrati u Beogradu protiv Igokee, dok će četiri dana ranije, takođe u dvorani "Aleksandar Nikolić", u okviru Evrokupa, igrati protiv Andore (SK 1 - 19,00).

THE END: @kkcrvenazvezda down @bckrka and keep the perfect score in the 2018/19 #ABALiga season. pic.twitter.com/eaVihscdpF

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Crvena zvezda ubedljivo protiv Krke

Izvor: Danas, 13.Okt.2018

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na svom parketu u trećem kolu ABA lige slovenačku Krku rezultatom 80:66, prenosi Sportklub. Članak Crvena zvezda ubedljivo protiv Krke se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.