ABA: Namučili se crveno-beli, ali su na kraju srušili Olimpiju i postavili novi rekord

Izvor: Sportal.rs, 04.Jan.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Namučili se crveno-beli, ali su na kraju srušili Olimpiju i postavili novi rekord

Košarkaši Crvene zvezde Telekom pobedili su Olimpiju u Ljubljani rezultatom 91:81 (19:22, 27:25, 21:22, 24:12) u 16. kolu ABA lige. Trijumf u Ljubljani je 16. uzastopni za crveno-bele u regionalnom takmičenju, pa su tako postavili novi rekord po broju uzastopnih pobeda, koji je do sada bio u vlsništvu Partizana.

Dule sa Real Madridom u prvom kolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << TOP 16 faze Evrolige definitivno se osetio na izabranicima trenera Dejana Radonjića. Nije bilo u Ljubljani mnogo one prepoznatljive igre lidera ABA lige, mučili su se crveno-beli, ali na kraju ipak uspeli da izađu na kraj sa Olipijom i upišu 16. trijumf.

Uskoro opširnije...

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U "Stožicama" pao Partizanov rekord - Zvezda na 16-0!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2015

Košarkaši Crvene zvezde Telekom savladali su Olimpiju u dvorani "Stožice" postavivši tako novi rekord po broju uzastopnih pobeda koji je do večeras držao Partizan.

Nastavak na Sportske.net...

Pipan: Ništa ne zameram igračima

Izvor: Sportal.rs, 04.Jan.2015

Trener Olimpije Aleš Pipan posle poraza od Crvene zvezde Telekom u 16. kolu ABA lige rekao je da nema šta da zameri svojim igračima. Domaćini su dobro namulili lidera ABA lige, ali su puleni Dejana Radonjića na kraju slavili rezultatom 91:81...- Igrali smo 38 minuta najbolje što trenutno možemo. ...

Nastavak na Sportal.rs...

Zvezda u Ljubljani do ABA rekorda!

Izvor: OkRadio.rs, 05.Jan.2015, 09:36

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su rekord po broju uzastopnih pobeda u ABA ligi, pošto su u 16. kolu pobedili Olimpiju u Ljubljani sa 91:81. Ekipa Dejana Radonjića je tako zadržala savršen start sezone u regionalnoj ligi i oborila rekord Partizana od 15 uzastopnih pobeda. Zvezda je u Sloveniju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.