ABA: Metalac u Skoplju nastavio seriju, Malešević srušio MZT

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2014, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA: Metalac u Skoplju nastavio seriju, Malešević srušio MZT

Nastavlja se veliki uspon debitanta u ABA ligi iz Valjeva! Posle pobede u sedmom kolu protiv Igokee, u prvoj utakmici kod kuće, košarkaši Metalca Farmakom nastavili su pobedničku seriju u Skoplju, savladavši MZT posle preokreta u poslednja dva minuta sa 64:58 (18:13, 14:17, 11:14, 21:14).

Učenici Vladimira Đokića u poslednjem meču osmog kola Jadranske lige zabeležili su treći uzastopni trijumf u regionalnom takmičenju, koji je počeo osvajanjem Ljubljane, protiv Olimpije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << />
Najbolju partiju u dosadašnjem delu sezone prikazao je Nikola Malešević, koji je postigao odlučujuću trojku za Valjevce i bio najbolji akter meča sa 23 poena.

U narednom kolu Metalac dočekuje Levski u Valjevu, dok MZT gostuje Igokei u Laktašima.

Tabela: Crvena zvezda 8-0, Budućnost 7-1, Cedevita 6-2, Olimpija 5-3, Krka 5-3, Partizan 4-4, Mega Vizura 4-4, Solnok 4-4, Cibona 3-5, Metalac 3-5, MZT, Igokea i Zadar 2-6, Levski 1-7.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Đokić: Očvrsli na gostovanjima

Izvor: B92, 18.Nov.2014, 22:40

Trener Metalca Vladimir Đokić rekao je da je njegova ekipa očvrsla posle pet utakmica na gostovanju u ABA ligi i da je rezultat stigao...Valjevci su zbog radova na svojoj hali prvih šest kola u regionalnom takmičenju odigrali kao gosti, u prvih pet su poraženi, a potom je usledio niz trijumfa...Metalac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.