ABA LIGA: Mega sigurna i u Draženovom domu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 21:37

ABA LIGA: Mega sigurna i u Draženovom domu!

Beogradski klub savladao je Cibonu, i to veoma dominantno.

Košarkaši Mege upisali su pobedu u devetom kolu ABA lige. Srpski predstavnik u regionalnom takmičenju gostovao je Cibonu u "Draženovom domu" i slavio sa 83:69 (15:18, 20:11, 23:20, 25:20).

Odigrala je mlada ekipe trenera Marka Baraća jednu od boljih utakmica u sezoni i trijumfom prekinula seriju Cibone od tri uzastopne pobede u ABA ligi.

Najmlađi tim u ligi tako je stigao do petog trijumfa u sezoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok je Cibona ostala na tri pobede.

Najzaslužniji za Megino slavlje u Zagrebu bili su Omerdžan Iljasolu sa 18 i Nikola Đurišić koji je ubacio poen manje. Supertalentovani plej Nikola Topić meč je završio sa 12 poena i 5 asistencija.

U timu Cibone istakli su se Tomislav Buljan i Jakov Mustapić sa po 13 poena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.