ABA LIGA: Budućnost u završnici slomila Igokeu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 23:03

ABA LIGA: Budućnost u završnici slomila Igokeu

Podgoričani se vratili na drugo mesto na tabeli.

Košarkaši Budućnosti savladali su u pretposlednjem meču 21. kola ABA lige ekipu Igokee sa 79:76 (14:26, 25:9, 15:18, 25:23) i tako ostvarili 16. pobedu u sezoni, dok je Igokea pretrpela 10. poraz. Budućnost je ovim trijumfom preskočila Partizan na tabel i probila se do druge pozicije.

U Podogrici je viđen izjednačen meč iako je Igokea imala 12 poena prednosti posle prve četvrtine, ali je domaćin to anulirao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drugoj deonici, da bi potom do kraja utakmice vladala neizvesnost. Budućnost je u poslednjoj deonici imala prednost 72:66, ali je Igokea to uspela da stigne, a trojkom Dragana Milosavljevića gosti su se približili na 74:73, ali je u penal završnici trijumf ipak pripao Budućnosti.

Jogi Ferel je sa 18 poena predvodio Budućnost, dok je Flečer Megi postigao 13. Milosavljević je sa 21 poenom bio najefikasniji u Igoeki, a Marko Jošilo je postigao dva manje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.