Izvor: HotSport.rs, 07.Jul.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA LIGA: Budućnost nastavlja da se pojačava, Džikić doveo Amerikanca

Budućnost nastavlja da se pojačava. Novi košarkaš Podgoričana je Amerikanac Kajl Gibson.

Gibson je bek-šuter, koji je prošle sezone igrao u francuskom Gravlenu.
Amerikanac je vi­sok 193 cen­ti­me­ta­ra, a za Gra­vlen je u prošloj sezoni postizao u proseku 16,8 po­e­na. Na me­đu­na­rod­noj sce­ni imao je sli­čan pro­sek od 16,.3 po­e­na po me­ču.
U Evro­pu je, u ita­li­jan­sku Pi­sto­ju sti­gao 2013. go­di­ne, na­red­nu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se­zo­nu je pro­veo u Vir­tus Ro­mi, potom se pre­se­lio u Osten­de, da bi pro­šlu se­zo­nu pro­veo u Gra­vlenu, ko­ji je osvo­jio deveto me­sto u fran­cu­skoj li­gi.
Pre Gibsona, Budućnost je dovela i Danila Nikolića, a očekuje se i povratak Nikole Ivanovića.
Pripremio: Branko Puzović
 
 
The post ABA LIGA: Budućnost nastavlja da se pojačava, Džikić doveo Amerikanca appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.