A kako drugačije - TAA okrenuo Sterlinga za finale PL! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2020, 18:49

A kako drugačije - TAA 'okrenuo' Sterlinga za finale PL! (video)

Zlatni gol odlučivao.

Desni bek Liverpula je navikao već svoje navijače na spektakularne poteze i utakmice. Bek "redsa" je ušao u legendu svojim kornerom protiv Barselone prošle sezone, ove će se okititi medaljom PL a verovatno i dobiti svoje mesto u najboljem timu ove godine.

Trent Aleksandar-Arnold je danas doneo još jednu veliku pobedu za tim sa "Enfilda" - ovog puta uz pomoć džojstika.

Defanzivac je u polufinalu ePremijerlige u FIFI savladao igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sitija sa 3:2 posle zaostatka od 2:0 tokom većine meča. Treći odlučujući gol je pao u produžecima, primenjuju se pravilo 'zlatnog gola' tako da će TAA u finalu čekati boljeg iz duela Žote i MekNila to jest Vulvsa i Barnlija.

Like 1-2-3 😱@trentaa98 sends @LFC into the #ePremierLeague Invitational after coming back from two goals down to win 3-2 in golden goal ⚽️ pic.twitter.com/Wyx57FYq3q

— Premier League (@premierleague) April 25, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Na vidiku letnje pojačanje, Zvezdino ili Partizanovo? Mediji čitav dan bruje o ovom momku! (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2020, 18:37

Prilika je da ga malo bolje upoznamo...Vest koja je lansirana iz Grčke, vrlo brzo je stigla i u Srbiju, a tiče se 28-godišnjeg defanzivca solunskog Arisa, Lindzija Rouza, koji bi navodno od leta mogao karijeru da nastavi u našoj zemlji...Fudbaler koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao i kao štoper,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.