30 svećica: Teo, da ti se ispuni sve što si hteo!

Izvor: Mondo, 19.Mar.2017, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

30 svećica: Teo, da ti se ispuni sve što si hteo!

Kapiten Srbije i najbolji igrač Evrope Miloš Teodosić danas slavi 30. rođendan

Foto: MN Press

Miloš Teodosić danas puni 30 godina.

Sjajni plej CSKA trenutno je prvi igrač Evrope i sigurno najbolji asistent.

Svojim nepogrešivim dodadavanjima iz nedelje u nedelju oduševljava košarkašku javnost, i predvodi moskovsku ekipu, koja je obezbedila plasman u Top 8 fazu Evrolige.

Teodosić, koji je rođen 19. marta 1987. godine u Valjevu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tokom karijere nastupao je za FMP Železnik, kratko je igrao u Borcu iz Čačka, afirmisao se u Olimpijakosu, a već šestu godinu sa uspehom nastupa za CSKA, sa kojim je prošle sezone stigao i do trofeja u Evroligi.

Već godina sa uspehom predvodi reprezentaciju Srbije sa kojom je osvojio srebrne medalje na Evropskom prvenstvu 2009. u Poljskoj, na Svetskom šampionatu 2014. u Španiji, kao i na Olimpijskim igrama u Riju prošlog leta.



Izvor: Youtube

Deo njegove "magije"



Izvor: Youtube



Izvor: Youtube



Izvor: Youtube

Teo, Srećan rođendan, majstore, i neka ti se ispuni sve što si hteo!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Teo proslavio jubilarni 30. rođendan, čestitala je i Zvezda sa čuvenom fotkom! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2017

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i plej CSKA Miloš Teodosić proslavio je 30. rođendan...Dirigent našeg tima i klupskog prvaka Evrope rođen je 19. marta 1987. u Valjevu, a trenutno je među najboljim evropskim igračima, Srbiju je vodio do velikih uspeha od srebra na Eurobasketu 2009....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.