Izvor: RTS, 10.Jul.2023, 09:17

Вукчевић постигао 14 поена у победи Вашингтона, Вембањама остварио дабл-дабл

Кошаркаши Вашингтона победили су ноћас у Лас Вегасу екипу Бостона 103:98 у мечу Летње НБА лиге уз одличну игру српског кошаркаша Тристана Вукчевића. после неочекивано скромног учинка у првом мечу Виктор Вембањама одиграо одличан меч али је његов Сан Антонио ипак >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << поражен од портланда са 85:80.
Најефикаснији у победничкој екипи Вашингтона био је Рајан Ролинс са 17 поена, док је српски кошаркаш Тристан Вукчевић постигао 14 поена и имао је осам скокова и једну блокаду и украдену лопту уз две изгубљене лопте за 23 минута.
У пораженом тиму најбољи је био Џастин Кампањ са 21 поеном и 12 скокова.
Кошаркаши Портланда победили су екипу Сан Антонија са 85:80, а у победничком тиму најбољи је био Мајкл Дево са 29 поена.
После више него скромног учинка на првом мечу, први пик Француз Виктор Вембањама је одиграо одличан меч али то није сачувало његов Сан Антонио од пораза. Вембањама је бриљирао ј и меч завршио са двоструким двоцифреним учинком са 27 поена и 12 скокова.
У осталим мечевима Летње НБА лиге постигнути су следећи резултати: Торонто - Кливленд 76:99, ЛА Лејкерс - Шарлот 93:75, Њујорк - Бруклин 80:98, Детроит - Хјустон 101:113, Атланта - Денвер 98:93, Њу Орлеанс - Голден Стејт 94:86.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.