Izvor: RTS, 19.Apr.2023, 07:21

Ђоковић против Ван Аша стартује на Српска опену (РТС 1)

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић играће око 16 часова меч осмине финала на АТП турниру у Бањалуци против Француза Лука ван Аша, саопштили су организатори Српска опена. Меч можете да пратите директним преносом на РТС 1 и из часа у час на нашем порталу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Овај меч планиран је као трећи дуел дана на Централном терену. Ђоковић је у првом колу био слободан, док је Ван Аш победио Швајцарца Стана Вавринку 1:6, 7:6 (7:4), 6:4.
Програм на Централном терену отвориће од 11 сати српски тенисер Ласло Ђере и Хрват Борна Ћорић, који ће се састати у осмини финала Српска опена. По завршетку овог меча биће настављен дуел првог кола између српског тенисера Хамада Међедовића и Француза Грегоара Барера. Француз је први сет добио у тај-брејку 7:6 (8:6), а онда је меч прекинут због кише.

Потом ће на терен изаћи Ђоковић и Ван Аш, а програм ће на Централном терену да затворе Француз Гаел Монфис и Чех Јиржи Лехечка, који ће одиграти меч првог кола. Програм на терену "Гренстенд" отвориће Никола Ћаћић и Миомир Кецмановић који ће се у првом колу дублова састати са Американцем Хантером Рисом и Аисамом-Ул-Хак Курешијем из Пакистана.
На овом терену потом следи меч првог кола у сингл конкуренцији између Дамира Џумхура из БиХ и Британца Лијама Бродија, а затим ће свој меч наставити Перуанац Хуан Пабло Вариљас и Француз Уго Гастон.
Програм на овом терену затвориће меч осмине финала између Аустралијанца Алексеја Попирина и Словака Алекса Молчана.  На терену број Један биће одиграно пет мечева првог и другог кола у дубл конкуренцији.
Српска опен се игра за наградни фонд од 562.815 евра.
Меч Ђоковић-Аш можете да пратите из часа у час на нашем порталу и путем директног преноса на РТС 1.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.