Izvor: RTS, 13.Dec.2023, 23:33

Бахар: Храбро смо се борили, Звезда има светлу будућност

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је да се његов тим храбро борио против Манчестер ситија и додао да црвено-бели имају светлу будућност.
Црвена звезда је на свом терену поражена од Манчестер ситија резултатом 3:2 у последњем >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << мечу шестог кола Групе Г Лиге шампиона.

Црвено-бели су такмичење у Лиги шампиона завршили на последњем месту на табели са једним бодом.
"Игра на данашњој утакмици је приказала наш пут у Лиги шампиона. Храбро смо наступали, притискали противнике, трудили се да стигнемо до победе, али нажалост то није било довољно. Резултати нису били онакви какве смо очекивали, али можемо да будемо поносни на клуб и играче. На свакој утакмици смо се борили, али је у одређеним ситуацијама недостајао фактор среће како бисмо тријумфовали. Разочарани смо резултатом, али не и приказаним односом, игром и залагањем", истакао је Бахар на конференцији за медије.
Израелски стручњак је похвалио младе фудбалере Црвене звезде.
"Поносан сам на све играче. Млади фудбалери су показали да могу да играју на овом нивоу, као и да поседују карактер и храброст. Мијатовић је уз мало среће могао да се упише у листу стрелаца. Задовољан сам приступом, и као што увек наглашавам овај клуб има светлу будућност. Поседујемо велики број квалитетних младих играча, који су показали да заслужују да играју за Црвену звезду", додао је тренер Црвене звезде.
Израелски стручњак је истакао да се екипа окреће обавезама у Суперлиги Србије.
"Већ сам рекао да смо разочарани због одређених резултата, али смо се на сваком мечу одлично борили. Мислим да је наша најбоља утакмица била у Берну, али нисмо успели да стигнемо до победе. То је свакако разочаравајуће, међутим сигуран сам да имамо добар тим. Окрећемо се првенству", рекао је Бахар.
Стратег Црвене звезде је нагласио да његов тим жели да остане на првом месту у Суперлиги Србије.
"Очекује нас утакмица против Спартака пре 'вечитог дербија', морамо да се рестартујемо за тај меч и одрадимо опоравак. Играчи су данас пружили максимум и дали све од себе, потрошили су доста енергије и опоравак је неопходан. Размишљамо само о припреми за следећу утакмицу", навео је Израелац.
Тренер Црвене звезде је говорио и о чињеници да млади играчи добијају прилику махом у другом делу игре.
"Утакмице су другачије како време одмиче. На почетку је притисак увек већи. За младе играче је често боље да уђу у игру са клупе, када се утакмица отвори и када могу да прикажу њихов квалитет. То је нешто што смо могли да видимо на претходним утакмицама, као и данас", закључио је Бахар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.