Izvor: RTS, 13.Dec.2023, 23:24

Спајић за РТС: Ризиковали смо много, јурили смо свуда по терену

Дефанзивац Црвене звезде Урош Спајић истакао је да су црвено-бели доста ризиковали у утакмици против Манчестер ситија, као и да су покушали да направе пресинг противничкој екипи.
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Манчестер ситија 3:2 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у шестом колу групне фазе Лиге шампиона.
"Један од циљева је био да прикажемо да нисмо случајно овде, знали смо да ће бити пун стадион и да се одужимо навијачима. Желели смо да играмо храбро. Ризиковали смо много, јурили смо свуда по терену. Покушали смо да направимо пресинг на целом терену. Међутим, Сити има квалитет, то ништа није случајно. Јефтино смо примили голове, остаје жал, јер смо у неким ситуацијама могли боље да реагујемо, али приказали смо добру утакмицу", навео је Урош Спајић.
Црвено-бели су такмичење у Лиги шампиона завршили на последњем месту на табели са једним бодом, док је Сити уписао максималних 18.
Звезда наредни меч игра у суботу против суботичког Спартака, а 20. децембра играће са Партизаном у Суперлиги Србије.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.