Izvor: RTS, 13.Dec.2023, 17:23

Омладинци Црвене звезде ремизирали са Манчестер ситијем

Омладинци Црвене звезде одиграли су нерешено 2:2 против Манчестер ситија у мечу шестог кола Групе Г фудбалске Лиге младих.
Звезда је на стадиону Вождовца повео голом Јована Шљивића који је матирао голмана гостију ударцем са двадесетак метара удаљености.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Изједначио је Ештон Мјур у 36. минуту, али је Звезда у 41. поново повела. Стрелац је био Андрија Максимовић, а асистент Алекса Цветковић.
Резервиста гостију Фарид Алфа-Рупрехт је у 76. минуту поставио коначан резултат, а обе екипе су у финишу меча по једном погађала стативу.
Црвена звезда је окончала такмичење у Лиги младих као трећа у групи са четири бода, испред Јанг бојса захваљујући бољој гол разлици.
Сити је први и директно се пласирао у осмину финала, док ће Лајпциг морати у бараж за пласман у осмину финала.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.