Izvor: RTS, 13.Dec.2023, 11:10

Нуркић о Грину: Потребна му је помоћ, Дрејмонд: Хтео сам да исценирам фаул

Актери најзапаженијег момента са дуела Финикс санса и Голден стејт вориорса, Јусуф Нуркић и Дрејмонд Грин дали су своје виђење немиле сцене. Грин је ударио Нуркића у главу и потом је искључен.
Дрејмонд Грин је зарадио треће искључење ове сезоне >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тако што је ударио у главу центра Санса Јусуфа Нуркића после нагог окрета и без икаквих претходних варница између ова два играча.
Нуркић се у конференцији за медије присетио претходног случаја у ком је Грин давио играча Минесоте Рудија Гобера током чарке на терену.
"Не знам шта се десило. Мислим да му је потербна помоћ. Драго ми је да није давио. Нема ово никакве везе са кошарком. Ја сам овде само да бих играо кошарку и онда добијем ударац. То виђамо често. Не знам шта се дешава у његовом животу, али надам се да ће бити боље", рекао је Нуркић, који је завршио са 17 поена, 13 скокова и седам асистенција.
Грин се извинио Нуркићу појаснивши да је хтео да исценира личну грешку.
"Обично се не извињавам на оно што радим, али то ћу сад учинити. Нисам желео да га ударим. Покушао сам да исценирам фаул, јер ме ухватио за кукове. Не падам никад, јер не радим 'флопинг' него сам хтео да се окренем и у том покрету сам га ударио", изјавио је Грин.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.