Izvor: RTS, 04.Dec.2023, 09:09

Гвардиола: Била је то добра утакмица, али нисмо добили оно што смо заслужили

Менаџер фудбалера Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је да је његов тим играо добро против Тотенхема, али је додао да су "грађани" на крају незаслужено остали без победе, преносе британски медији.
Манчестер сити и Тотенхем одиграли су без >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << победника 3:3 у мечу 14. кола Премијер лиге.

"Била је то добра утакмица, то је најважније. Штета, слично као и са Ливерпулом, имам осећај да смо данас обавили сјајан посао у свим сегментима, против врло доброг тима и менаџера који зна шта ради. Направили смо много шанси, били смо агресивни, невероватно концентрисани... Фудбал је понекад као живот и не добијеш увек оно што заслужујеш", истакао је Гвардиола.
Менаџер Тотенхема Ангелос Постекоглу изјавио је да је Манчестер сити био бољи противник у првом полувремену.
"Сити нас је одувао у том периоду игре, слично као и против Астон виле прошле недеље. Држали смо се, друго полувреме је било знатно боље... Имали смо више контроле, више вере у себе. На крају нам је стигла и награда, што је сјајно за ове момке. Тражио сам од играча да играју на позицијама које им нису природне, снашли су се. Имамо карактер, а данас нам је био посебно потребан", рекао је Постекоглу.
Манчестер сити је трећи на табели Премијер лиге са 30 бодова, док је Тотенхем пети са 27.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.