Izvor: RTS, 29.Nov.2023, 11:49

Центар Цедевите Олимпије Карло Матковић МВП новембра у АБА лиги

 Кошаркаш Цедевита Олимпије Карло Матковић најкориснији је играч месеца новембра у АБА лиги, објавило је регионално такмичење.
Хрватски центар је у просеку бележио 18,5 поена, осам скокова, две украдене лопте и једну блокаду на утакмицама његове >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << екипа, која током новембра није уписала ни један пораз у регионалној лиги.
"Ове сезоне ја сам стартни центар нашег тима и то значи да моја улога у тиму прилично велика. Мој главни задатак је да будем снага у дефанзиви и да дам енергију екипи, како у одбрани тако и у нападу. Желим да се вратим на терен што је пре могуће након повреде леђа и да дам све што могу да помогнем тиму да настави да побеђује", изјавио је Матковић за сајт АБА лиге.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.