Izvor: RTS, 29.Nov.2023, 10:26

Лига шампиона - Интер и Сосиједад у трци за лидера Групе Д, велика борба у Групи А

У У групама А, Б, Ц и Д Лиге шампиона играју се мечеви петог кола. Најинтересантнија ситуација је у Групи А, где сем првопласираног Бајерна, остале три екипе се боре за "европско пролеће".
Бајерн има максималних 12 бодова у Групи А. Галатасарај и Копенхаген >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су на по четири бода, а Манчестер јунајтед последњи са три бода. "Црвени ђаволи" гостују у Истанбулу код Галате и оба тима се надају добром резултату, обзиром да је Копенхаген аутсајдер у Минхену.
Стање у групи Б је такво да је ПСВ и Ленс са по пет бодова боре за нокаут фазу Лиге шамиона, односно Лиге Европе. Арсенал је први са девет бодова и дочекује француски клуб на "Емирејтсу". ПСВ игра у Севиљи, где морају да имају максимални приступ уколико желе да се врате са повољним резултатом.
Ситуација у Групи Ц је мање-више решена. Реал је максималан са 12 бодова, Наполи други са седам, Брага трећа са три и Унион Берлин последњи са тек једним бодом. "Краљевски клуб" и првак Италије играће меч без озбиљних резултатских мотива, док је Брага фаворит на свом терену против гостију из Берлина. 
У Групи Д је само питање ко је први, а ко други. Интер и Реал Сосиједад су изједначени са по 10 бодова на врху. "Неро-азури" су у Лисабону и играју против последњепласиране Бенфике, а Салцбург са три бода гостује код Реал Сосиједада.
Све те мечеве можете да пратите у мултипреносу из часа у час на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.