Izvor: RTS, 29.Nov.2023, 01:25

Кошаркаши Реала убедљиво победили Макаби у Београду

Кошаркаши Реала победили су Макаби резултатом 99:70 у заосталом мечу шестог кола Евролиге који је одигран у Београду.
Гости су у празној дворани "Александар Николић" стекли двоцифрену предност већ у првој деоници, а Макаби до краја ниједном није >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << успео да озбиљније угрози предност Мадриђана, који су играли максимално до краја.
Реал је ка победи предводио Валтер Таварес са 19 поена и осам скокова, а двоцифрени су још били и Марио Хезоња са 16, Џанан Муса са 15, Факундо Кампацо са 11, уз девет асистенција и Габријел Дек са 10.
Код Макабија је најефикаснији био Лоренцо Браун са 16 поена уз девет асистенција, а пратио га је Џош Нибо који је дао 14 поена и имао девет скокова.
Реал је задржао прво место на табели са максималним учинком - 10 победа у 10 кола. Макаби је сад на скору 5-5.
Обе екипе ће поново на терен већ у четвртак. Макаби ће у Београду дочекати Албу, док ће Реал у госте Фенербахчеу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.