Izvor: RTS, 29.Nov.2023, 00:59

Рендулић за РТС: Ако ова екипа остане на окупу следеће године у Европи може да се направи већи помак

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Зоран Рендулић истакао је приликом гостовања у специјалној емисији на РТС-у посвећеној утакмици црвено-белих против Јанг бојса у Лиги шампиона да је српски тим показао озбиљност против швајцарског, али да није искористио велике >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << прилике.
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Јанг бојса у Берну 2:0 у утакмици петог кола Групе Г Лиге шампиона. Овим поразом црвено-бели су изгубили све шансе да на пролеће играју Лигу Европе.

"У две утакмице против Јанг бојса смо показали да смо озбиљнија екипа, али нисмо искористили моменат. Постојала је еуфорија током припрема. За мене је реалност била треће место, да се настави такмичење у Лиги Европе и да се један противник прође, можда четвртфинале Лиге Европе с обзиром на улагање ове године и какви су играчи дошли. Мислим да ако ова екипа остане на окупу да следеће године у Европи може да се направи већи помак", истакао је Рендулић.
У последњем колу групне фазе Лиге шампиона које је на програму 13. децембра, Звезда ће играти против Ситија, а Лајпциг против Јанг бојса.
Група Г: 
1. Манчестер сити 15
2. Лајцпиг 9
3. Јанг бојс 4
4. Црвена звезда 1

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.