Izvor: RTS, 29.Nov.2023, 00:41

Бахар: Не размишљам о оставци, кривица је на свима

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар истакао је након пораза од Јанг бојса да не размишља о оставци, те да верује у тим који предводи с клупе.
Фудбалери Црвене звезде поражени су од Јанг бојса у Берну 2:0 у утакмици петог кола Групе Г Лиге >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << шампиона. Овим поразом црвено-бели су изгубили све шансе да на пролеће играју Лигу Европе.

Никада не одустајем, не размишљам о оставци и верујем у тим. Кривица је на свима, последњи смо у групи, али морамо да гледамо и добре ствари, сваки меч смо се борили до краја и да наставимо да се боримо у будућности", истакао је Бахар на конференцији за медије.
Израелски стручњак је додао да је разочаран резултатом и да су наивно примљени голови.
"Добро смо почели, пресинг, могли смо да постигнемо три гола у првих шест минута, али нисмо, после два примљена гола, опет смо промашивали шансе и то је прича ове утакмице", поручио је Бахар.
У последњем колу групне фазе Лиге шампиона које је на програму 13. децембра, Звезда ће играти против Ситија, а Лајпциг против Јанг бојса.
Група Г: 
1. Манчестер сити 15
2. Лајцпиг 9
3. Јанг бојс 4
4. Црвена звезда 1

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.