Izvor: RTS, 29.Nov.2023, 00:28

Драговић за РТС: Ако не даш, примиш, морали смо да победимо

Капитен фудбалера Црвене звезде Александар Драговић истакао је након пораза од Јанг бојса да су црвено-бели морали да победе утакмицу, али да нису искористили велики број прилика које су створили на мечу.
Фудбалери Црвене звезде поражени су >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << од Јанг бојса у Берну 2:0 у утакмици петог кола Групе Г Лиге шампиона. Овим поразом црвено-бели су изгубили све шансе да на пролеће играју Лигу Европе.

"Нисам анализирао утакмицу, али по мени морали смо да победимо. Не сећам се да смо ове сезоне имали велики број прилика у Лиги шампиона. Ако не даш, примиш. Морамо да се фокусирамо на Суперлигу", навео је Драговић.
У последњем колу групне фазе Лиге шампиона које је на програму 13. децембра, Звезда ће играти против Ситија, а Лајпциг против Јанг бојса.
Манчестер сити и Лајпциг су изборили елиминациону фазу Лиге шампиона, док ће Јанг бојс играти Лигу Европе.
Група Г: 
1. Манчестер сити 15
2. Лајцпиг 9
3. Јанг бојс 4
4. Црвена звезда 1

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.