Izvor: RTS, 27.Nov.2023, 23:56

Обрадовић: Одиграли смо добру утакмицу од почетка до краја

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је након утакмице са екипом Борца из Чачка, да је његов тим успео да одигра добру утакмицу од почетка до краја.
Кошаркаши Партизана победили су данас на домаћем терену екипу Борца резултатом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 101:56 у утакмици деветог кола АБА регионалне лиге.
"Одиграли смо добру утакмицу од почетка до краја против екипе Борца коју смо успели да успоримо. Истовремено, честитам Борцу на свему што је урадио у досадашњем делу сезоне и мом Борцу желим све најбоље у наставку сезоне. Остали смо са само пет играча на бековској линији и због тога смо променили систем игре, форсирали смо вишу поставу током меча, што је донело жељени резултат", истакао је Обрадовић на конференцији за медије.
Додаје да је често у контакту са тренером кошаркаша Торонта Дарком Рајаковићем који је тренерску каријеру започео у Борцу из Чачка.
"Честитао сам Дарку на избору за првог тренера НБА екипе. Често смо у контакту. Ритам је такав да пратим колико стижем, а стижем доста. Радује ме када бележи добре резултате, а њему, као и Борцу заиста желим све најбоље", закључио је Обрадовић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.