Izvor: RTS, 27.Nov.2023, 07:51

"Снајпер" Богдановић одличан у поразу Атланте у Бостону, Рајаковић био близу победе са Торонтом

Српски кошаркаш Богадн Богдановић је одиграо сјајно за Атланта хоксе са 23 поена и седам скокова у поразу од Бостон селтикса 113:103.
Капитен репрезентације Србије Богдан Богднаовић одиргао је меч какав сви волимо да видимо од њега.
У репризи дуела >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из прве рудне плеј-офа прошле године, Хокси нису могли да се носе са једним од конкурената за титулу на свом терену. 
Богдановић је ипак успео да одиграо врхунски меч са 23 поена, шутиравши чак 7/10 за три. Придодао је и седам скокова.
Атланту је предводио Тре Јанг са 33 поена и седам асистенција. Деандре Хантер је убацио поен више од Богдана.
Џејсон Тејтум је био неумољив код Селтикса са 34 поена и девет скокова. Џејлен Браун га је по обичају пратио са 21 поеном.
Селтикси су лидери Истока са 11-4, а Атланта је девета са 8-8. Следећи ривал Хокса су Кливленд кавалирси који су победили Торонто репторсе 105:103 на домаћем паркету.
Даријус Гарланд са 24 поена и осам асистенција, те Макс Струс са 20 поена и 11 асистенција били су најистакнутији играчи у редовима победничког тима.
Тим Предрага Рајаковића предводили су Јакоб Пелтл и Паскал Сијакам са по 18 поена.
Кливленд је осми са скором 9-8, а Репторси на 11. месту са 8-9.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.