Izvor: RTS, 27.Nov.2023, 07:19

Бриљантни Јокић против Спарса, Вембањама добио "лекцију" од "Џокера"

Денвер нагетси су савладали Сан Антонио спарсе 132:120 у "Бол арени" предвођени Николом Јокићем који је уписао 39 поена, 11 скокова и девет асистенција.
Денвер нагетси су једва дочекали повратак кући после турнеје на којој су уписали тек једну победу >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у пет утакмица.
Нагетси су лако оправдали улогу фаворита против Спарса у процесу поновне изградње. Сигурна игра Денвера од почетка до краја.
Никола Јокић је изједначио најбољи учинак сезоне са 39 поена, ухватио је и 11 скокова уз девет асистенција. Мајкл Портер Џуниор га је пратио са 25 поена. Реџи Џексон је стао на 20 поена. 
На другој страни је одличан меч одиграо први пик НБА драфта Виктор Вембањама са 22 поена,11 скокова и четири блокаде.
Нагетси су поправили скор на 11-6 и налазе се на четвртом месту пред гостовање код Лос Анђелес клиперса. 
Спарси су последњи на Западу са 14 пораза и тек три победе.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.