Izvor: RTS, 21.Nov.2023, 07:25

Никола Јокић искључен са меча против Пистонса

Кошаркаш Денвер нагетса Никола Јокић искључен је са меча против Детроит пистонса у финишу првог полувремена због приговарања судијама. Нагетсима је искључен и Мајк Мелоун, али су ипак тријумфовали 107:103.
Денвер нагетси су против Детроита прекинули >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << низ од два пораза упркос искључењима главног тренера и најбољег кошаркаша.
Мајк Мелоун искључен је у финишу прве четвртине, а Никола Јокић пред крај друге деонице, ипак ни то није помогло Пистонсима да дођу до победе. Детроит је у серији пораза, и не зна за позитиван резултат од октобра.
Шеф стручног штаба Нагетса искључен је са утакмице на минут и 22 секунде пред крај прве четвртине због друге техничке грешке коју је зарадио услед жучне расправе са судијом.
Никола Јокић искључен је такође на минут и 22 секунде, али пред крај првог полувремена. Јокић је у расправу са арбитрима ушао након дуела са играчима Детроита где је сматрао да је два пута фаулиран, прво при пријему лопте, а потом и након ситуације у којој је био удвојен.

До тренутка у којем је морао у свлачионицу Јокић је на паркету уписао девет поена уз пет скокова и толико асистенција.
Упркос искључењима, Денвер је савладао екипу Детроита. Два тима играла су егал у другом полувремену. Било је неколико смена у вођству, али су Нагетси до победе дошли захваљујући бољој игри у одбрани у последњих неколико минута меча.
Денвер је у последњој четвртини забележио четири блокаде, што је донело коначну превагу.
Пистонси од почетка сезоне имају тек две победе уз 13 пораза и зацементирану су на зачељу Источне конференције.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.