Izvor: RTS, 03.Nov.2023, 16:39

Бахар: Навијачи су нам били у свлачионици, водили смо нормалну конверзацију

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је да су навијачи црвено-белих након ремија са ТСЦ-ом 1:1 дошли у свлачионицу где су водили разговор са играчима и стручним штабом.
Бахар је изјавио да су навијачи дошли у свлачионицу београдске >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << екипе јер су хтели да причају са њим и играчима.
Био је то искрен и важан разговор, хтео сам да их чујем и била је то нормална конверзација, рекао је зтренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар.
"Никада нисам бежао од питања, посебно после лошег резултата (реми против ТСЦ-а) и зато сам дошао овде да понудим одговоре пред вама. Разумем буку навијача и медија, очекивања су увек велика. Одлично смо почели на припремама и у сезони, па су се очекивања додатно увећала. Можда нисмо били довољно скромни", рекао је Бахар и додао.
"Требало ми је време да схватим лигу, изгубили смо две утакмице. Звезда никада не губи у шампионату, из тога смо много научили. Нисам наиван, резултат је најбитнији у Србији, али против ТСЦ-а била је потпуна доминација, бројке говоре у прилог томе", истакао је стратег Звезде на конференцији за медије пред меч са Радником.
Израелски стручњак одбацио је приче да "главом није у Београду" због рата Хамаса и Израела.
"Причали смо о томе да моја земља крвари, породица ми је тамо и колико то бола проузрокује. Не говорим ово да се жалим, већ што људи причају да моја глава није овде, што није тачно. Присутан сам стопостотно у Звезди, исто као и моји сарадници", поручио је Бахар.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.