Читај ми!

Бахар: Навијачи су нам били у свлачионици, водили смо нормалну конверзацију

Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је да су навијачи црвено-белих након ремија са ТСЦ-ом 1:1 дошли у свлачионицу где су водили разговор са играчима и стручним штабом.

Бахар је изјавио да су навијачи дошли у свлачионицу београдске екипе јер су хтели да причају са њим и играчима.

Био је то искрен и важан разговор, хтео сам да их чујем и била је то нормална конверзација, рекао је зтренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар.

"Никада нисам бежао од питања, посебно после лошег резултата (реми против ТСЦ-а) и зато сам дошао овде да понудим одговоре пред вама. Разумем буку навијача и медија, очекивања су увек велика. Одлично смо почели на припремама и у сезони, па су се очекивања додатно увећала. Можда нисмо били довољно скромни", рекао је Бахар и додао.

"Требало ми је време да схватим лигу, изгубили смо две утакмице. Звезда никада не губи у шампионату, из тога смо много научили. Нисам наиван, резултат је најбитнији у Србији, али против ТСЦ-а била је потпуна доминација, бројке говоре у прилог томе", истакао је стратег Звезде на конференцији за медије пред меч са Радником.

Израелски стручњак одбацио је приче да "главом није у Београду" због рата Хамаса и Израела.

"Причали смо о томе да моја земља крвари, породица ми је тамо и колико то бола проузрокује. Не говорим ово да се жалим, већ што људи причају да моја глава није овде, што није тачно. Присутан сам стопостотно у Звезди, исто као и моји сарадници", поручио је Бахар.

четвртак, 16. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара