Izvor: RTS, 05.Okt.2023, 07:00

Кошаркаши Партизана против Макабија у Тел Авиву отварају евролигашку сезону

Тим кошаркаша Партизана гостоваће у Тел Авиву код екипе Макабија у утакмици првог кола Евролиге. Меч почиње у 20.05, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Кошаркаши Партизана у дуел са Макабијем улазе после победе над Морнаром у АБА лиги са 110:78 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << којом су започели поход ка одбрани титуле у регионалној АБА лиги, па намеравају да наставе успешну серију и у елитном такмичењу Европе.

Црно-бели су прошле сезоне елиминисани у четвртфиналу Евролиге од екипе Реала после пет утакмица, а у нову сезону улазе са много већим амбицијама.
Тим су у летњем прелазном року напустили Јам Мадар, Данте Егзум, Матијас Лесор и Јанис Папапетру, а као нова појачања стигли су Огњен Јарамаз, Пи Џеј Доужер, Френк Камински и Матеуш Понитка.
Тим Макабија није имао великих измена у прелазном периоду, а током припрема су нанизали серију победа међу којима и над Црвеном звездом која пак утакмицом са Асвелом отвара нову евролигашку сезону.
Поражени су само од Панатинаикоса и Олимпијакоса на припремним турнирима и сматрају их великим фаворитима за пласман у сам врх лигашког такмичења.
Утакмица кошаркаша Макабија и Партизана у Тел Авиву почиње у 20.05, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.