Кошаркаши Партизана против Макабија у Тел Авиву отварају евролигашку сезону

Тим кошаркаша Партизана гостоваће у Тел Авиву код екипе Макабија у утакмици првог кола Евролиге. Меч почиње у 20.05, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Кошаркаши Партизана у дуел са Макабијем улазе после победе над Морнаром у АБА лиги са 110:78 којом су започели поход ка одбрани титуле у регионалној АБА лиги, па намеравају да наставе успешну серију и у елитном такмичењу Европе.

Црно-бели су прошле сезоне елиминисани у четвртфиналу Евролиге од екипе Реала после пет утакмица, а у нову сезону улазе са много већим амбицијама.

Тим су у летњем прелазном року напустили Јам Мадар, Данте Егзум, Матијас Лесор и Јанис Папапетру, а као нова појачања стигли су Огњен Јарамаз, Пи Џеј Доужер, Френк Камински и Матеуш Понитка.

Тим Макабија није имао великих измена у прелазном периоду, а током припрема су нанизали серију победа међу којима и над Црвеном звездом која пак утакмицом са Асвелом отвара нову евролигашку сезону.

Поражени су само од Панатинаикоса и Олимпијакоса на припремним турнирима и сматрају их великим фаворитима за пласман у сам врх лигашког такмичења.

Утакмица кошаркаша Макабија и Партизана у Тел Авиву почиње у 20.05, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара