Izvor: RTS, 05.Okt.2023, 06:59

Кошаркаши Звезде против Асвела у Београду на евролигашкој премијери

Црвена звезда биће домаћин Асвелу у утакмици првог кола Евролиге којом ће отворити нову сезону елитног такмичења Старог континента. Утакмица у "Штарк" арени почиње у 19.00, а њен ток можете пратити на нашем порталу.
Црвено-бели у вечерашњи дуел и >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << нову сезону улазе са великим амбицијама, иако је тим знатно измењен у односу на прошлу сезону. Клуб је заменио чак десет играча, па многи сматрају да ће им требати времена да се уиграју.
На другој страни тим Асвела амбициозно долази на гостовање уз жељу да се Звезди реваншира за пораз у последњем дуелу који су претрпели у другој утакмици у оквиру припремног турнира на Сардинији.
Нова сезона у Евролиги имаће и нови формат такмичења, плеј-ин. Пласман у плеј-оф на крају регуларног дела сезоне избориће тимови од првог до шестог места на табели, а седмопласирана и осмопласирана екипа играће једну утакмицу и победник ће ићи директно у плеј-оф Евролиге.
Поражена екипа из тог дуела играће три дана касније против победника екипа које су заузеле девето и 10. место на табели у регуларном делу. Домаћини сваке утакмице у плеј-ин-у биће екипе које су биле боље пласиране на табели у регуларном делу. Регуларна сезона у Евролиги трајаће до 12. априла 2024. године.
Утакмица Црвене звезде и Асвела у Штарк арени почиње у 19 часова, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.