Izvor: RTS, 19.Sep.2023, 16:16

Мега савладала Цедевита Олимпију у борби за пласман на АБА Суперкупу, Задар бољи од ФМП-а

Кошаркаши Меге победили су данас у Подгорици екипу Цедевита Олимпије резултатом 88:75 (31:19, 16:18, 23:17, 18:21) у мечу за пласман од петог до осмог места на регионалном АБА Суперкупу. Задар бољи од ФМП-а 88:75.
Најефикаснији у екипи Меге био је Никола Топић, који >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << је постигао 21 поен, док су Андрија Јелавић, Филип Јовић и Урош Плавшић додали по 14.
У пораженом тиму најбољи је био Јака Блажич са 19 поена, док је Грегор Глас убацио 17.
Мега ће сутра играти за пето место на турниру са екипом Задра, која је са 77:71 била боља од ФМП-а.
Ловро Мазалин био је најефикаснији у победничкој екипи са 26 поена, док су Ашћерић и Вокер били најбољи у београдском тиму са по 16 поена.
Цедевита Олимпија ће се борити за седму позицију са "пантерима".
Полуфинала Суперкупа су на програму вечерас, а састаће се Партизан и Игокеа од 18.00 часова и Будућност и Студентски центар од 21.00.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.