Izvor: RTS, 05.Sep.2023, 08:17

Ђоковић против Фрица за полуфинале Ју-Ес опена

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић играће четвртфинални меч на Ју-Ес опену против Американца Тејлора Фрица. Ђоковић ће покушати да стигне до свог 13. полуфинала у Њујорку.
Дуел између Ђоковића и Фрица заказан је као други на терену "Артур Еш". >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Програм почиње у 18.00, а пре поменутих тенисера играће Јелена Остапенко и Коко Гоф.
Ђоковић и Фриц ће играти осми међусобни дуел, а српски тенисер има скор од 7:0 против Американца. Последњи пут су се састали на мастерсу у Синсинатију, а Новак је био бољи у четвртфиналу са 2:0, по сетовима 6:0,6:4.
Ђоковић је до четвртфинала савладао Александера Милера, Запату Мираљеса, Ласла Ђереа и Борну Гоја, а уз то изгубио је само два сета и то од сународника Ђереа.
Фриц је био бољи од Стива Џонсона, Хуана Пабла Вариљеса, Јакуба Менсика и Доминика Стрикера. Амерички тенисер још увек није изгубио ниједан сет.
Меч Ђоковића и Фрица почеће око 19.30. Победник овог дуела играће у полуфиналу Ју-Ес опена против бољег између Френсиса Тијафоа и Бена Шелтона.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.