Izvor: RTS, 17.Avg.2023, 08:49

Лајовић: Знао сам да ће бити тешко, успео сам да скинем притисак са себе

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у осмину финала Мастерса у Синсинатију, пошто је савладао Италијана Јаника Синера 6:4, 7:6 (7:4). Наш тенисер који је у главни жреб ушао кроз квалификације приредио је својеврсно изненађење елиминишући тренутно шестог играча >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на листи тенисера.
Лајовић је након двочасовног меча са Синером, рекао да је знао да га очекује тежак меч, али да је успео да скине притисак и дође до тријумфа.

"Знао сам да ће бити тешко, има много самопоуздања, било је "густо". Користио сам добро кик и равне сервисе, успео сам да скинем тиме притисак са себе. У тај брејку сам имао велику жељу, он је направио неке грешке", рекао је Лајовић.
Променио сам многе ствари, радим на менталном здрављу са терапеутом, додао је српски тенисер који је у главни жреб ушао кроз квалификације.
"Увек је тешко, поготово када човек има преко 30 година. Већ смо готове особе и за промену је потребан напор. Али почело је да функционише", истакао је Лајовић.
Наредни противник Лајовићу биће Американац Тејлор Фриц, који је био бољи од италијанског тенисера Лоренца Сонега са 6:4, 7:6 (7:1).

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.