Читај ми!

Лајовић: Знао сам да ће бити тешко, успео сам да скинем притисак са себе

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у осмину финала Мастерса у Синсинатију, пошто је савладао Италијана Јаника Синера 6:4, 7:6 (7:4). Наш тенисер који је у главни жреб ушао кроз квалификације приредио је својеврсно изненађење елиминишући тренутно шестог играча на листи тенисера.

Лајовић је након двочасовног меча са Синером, рекао да је знао да га очекује тежак меч, али да је успео да скине притисак и дође до тријумфа.

"Знао сам да ће бити тешко, има много самопоуздања, било је "густо". Користио сам добро кик и равне сервисе, успео сам да скинем тиме притисак са себе. У тај брејку сам имао велику жељу, он је направио неке грешке", рекао је Лајовић.

Променио сам многе ствари, радим на менталном здрављу са терапеутом, додао је српски тенисер који је у главни жреб ушао кроз квалификације.

"Увек је тешко, поготово када човек има преко 30 година. Већ смо готове особе и за промену је потребан напор. Али почело је да функционише", истакао је Лајовић.

Наредни противник Лајовићу биће Американац Тејлор Фриц, који је био бољи од италијанског тенисера Лоренца Сонега са 6:4, 7:6 (7:1).

петак, 17. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара