Izvor: RTS, 15.Avg.2023, 00:36

Лајовић изненађењем до другог кола Синсинатија

Српски тенисер Душан Лајовић пласирао се у друго коло мастерса у Синсинатију победом над Аргентинцем Франсиском Серундолом од 2:0, по сетовима 6:3, 6:4.
После успешног проласка кроз квалификације, Душан Лајовић иде корак даље на турниру у Синсинатију, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << победом над 21. тенисером на АТП листи.
Популарни Дуци је контролисао меч као да је он тај који је фаворит, бар судећи по пласману на ранг-листи. Ривалу је одмах одузео први сервис на мечу и тиме стекао довољну предност да освоји први сет.
У наставку је Лајовић био још надмоћнији и успео да дође до чак три брејка и убедљиве предности. Серундоло је брејком и одбраном успео да смањи на 5:4, али је Лајовић завршио меч у десетом гему.
Ривал у наредном колу биће му Италијан Јаник Синер.
Сем Лајовића, меч првог кола очекује и Миомира Кецмановића, док ће Новак Ђоковић изаћи на терен у другом колу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.