Izvor: RTS, 29.Jul.2023, 19:17

Сјајни Ђере у петом АТП финалу, за трофеј у Хамбургу играће против Зверева

Српски тенисер Ласло Ђере пласирао се у финале турнира у Хамбургу после победе над Кинезом Жижен Женгом са 2:0 у сетовима - 6:3, 6:2. За трећи трофеј у каријери, српски тенисер ће се у недељу од 15 сати борити против Александра Зверева.
Ђере је у првом >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << сету имао прилику да начини брејк већ у четвртом гему, али је пропустио три брејк-лопте.

Нову шансу за одузимање сервиса ривалу није пропустио. Пресудни гем у првом сету отишао је на Ђереову страну, дошавши до предности од 5:3 након пете брејк-лопте на мечу.
Други сет био је много лакши по Ласла, који је са два брејка дошао до предности од 5:1 и самим тим је могао лагано да заврши меч.
Дуел је трајао тачно сат времена.
Ово је Ђереово пето АТП финале, бориће се за трећу титулу у каријери, а противник у борби за трофеј биће немачки тенисер Александер Зверев, који је савладао Француза Филса - 6:2, 6:4.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.