Izvor: RTS, 22.Jul.2023, 12:50

Кецмановић поражен у полуфиналу Гштада

Српски тенисер Миомир Кецмановић поражен је у полуфиналу турнира у аустријском Гштаду од Алберта Рамоса-Вињоласа са 2:0, по сетовима 6:2, 6:3.
Меч између српског и шпанског тенисера трајао је сат и по времена, а Вињолас је обезбедио финални дуел у коме >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ће играти против Педра Качина. 

Одлика већег дела меча били су исцрпљујуће дуги гемови, поготово при сервису Шпанца, јер је инсистирао на дугој размени у којој се Кецмановић није најбоље снашао. 
Вињолас је лоше ушао у дуел, одмах на старту је српски тенисер направио брејк, али је шпански тенисер узвратио рибрејком. 
Кључни момента у првом сету одиграо се тачно на средини када је Кецмановић изгубио гем на свој сервис - 4:2. До краја, Вињолас је прибрано привео сет крају - 6:3.
На старту другог сета Кецмановић је изгубио два гема, те је разлика била недостижна - 4:0. Покушао је српски тенисер да се играчки врати у други сет, али Шпанац није остављао простора за разигравање. 
Укупни наградни фонд је 630.705 евра, а финале је на програму у недељу, 23. јула. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.