Izvor: RTS, 10.Jul.2023, 13:05

Играч Звезде Немања Поповић прешао у Мегу

Крилни центар Немања Поповић нови је кошаркаш Меге, саопштио је  клуб на званичном сајту. 
Поповић (21) је у Мегу дошао из Црвене звезде где је после запажених рола у омладинским селекцијама прикључен првом тиму 2018. године.
Играо је потом на позајмици >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у Жаркову током сезоне 2018/19, затим је по једну годину провео у ОКК Београду и ФМП-у. 
Потписао је лета 2021. трогодишњи уговор са црвено-белима и такмичарски деби за сениорску екипу уписао у септембру исте године.
У јануару 2022. позајмљен је Војводини, за коју је просечно постизао 10,9 поена, уз 5,9 скокова током другог дела 2021/22 сезоне.
Са репрезентацијом Србије до 16 година освојио је бронзану медаљу на Европском првенству 2017. године у Црној Гори, а био је члан и  селекције до 17 година на Светском првенству наредног лета у Аргентини.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.